Torslanda Golfklubb presenterar

Om akademin

Vi älskar golf och vill göra det möjligt för alla att kunna delta i denna underbara sport. Därför har vi skapat Torslanda Golfakademi, en del av Torslanda Golfklubb. 

Vår vision

Att öka intresset inom golfsporten och ge möjlighet för fler att kunna prova på och delta i sporten.

Vårt team

Stefan Carli

Pro Stefan Carli

Stefan är en glad och positiv tränare som nu har spelat golf i över 40 år och som beslutade sig för att utbilda sig till golfinstruktör på äldre dagar något som han inte ångrar, det här yrket är verkligen roligt och inspirerande.

Hans golfkarriär startade i början på 80 talet på Kungsbacka GK där var han medlem fram till 2007, sedan blev det Torslanda GK.

Han älskar golfspelet och vill med sitt stora engagemang inspirera sina elever och dela med sig av sin erfarenhet. Som spelare blev det ett antal tävlingar på svenska touren under några år. Andra intressen förutom golfen är framförallt fotboll, skidåkning och mat i alla dess former.

Utbildning: PGA och Svensk Golfs tränarutbildning: TAU 2011, TU 2011-14

stefan@torslandagk.se 

Linus Malmborg

Pro Linus Malmborg

Linus Malmborg, är 34 år och uppvuxen i Karlskrona. Han började sin tränarkarriär på Trummenäs GK och efter avslutad tränarutbildning på hösten 2014 gick flyttlasset till Göteborg för nya utmaningar på Öijared GK. 2021 flyttade Linus med familj till Torslanda och blev 2022 en del av Torslanda GK:s verksamhet.

Linus brinner för spelarutveckling och för att få alla att hitta glädje i sin golf. Linus har sedan 2015 jobbat med att hjälpa allt från juniorer, glada amatörer och sedan 2016 varit ansvarig för Elitlagen på Öijared GK. Han har själv gjort en satsning genom spel på Nordiska touren som var väldigt lärorikt i hans roll som tränare idag.

linus@torslandagk.se

Åsa Jansson, Spelarutveckling

Åsa har en lång historik i klubben och sitter idag i styrelsen som Ansvarig för Spelaruvecklingen.
asa@torslandagk.se